luni, 12 septembrie 2011

Tendinte rochii de mireasa in 2012


Te mariti in 2012 si vrei o rochie de mireasa in tendintele anului? Atunci tine seama de trendurile in materie de rochii de mireasa pentru 2012.
Orice mireasa isi doreste sa fie cea mai frumoasa in ziua nuntii ei asa ca noi iti venim in ajutor si iti recomandam 5 stiluri de rochii de mireasa ce se poarta in 2012.
Acestea sunt :
1.       Glamour: o colectie ce se joaca cu volume, texturi si tipuri de croi (cele in linie A sau Princess fiind preferate) osciland intre opulenta insertiilor de dantela, a broderiei bogate si a aplicatiilor din cristale si minimalismul actual al liniilor perfect definite.
2.       Fashion: se evidentiaza prin modul de rasuciere si pliere al materialelor ami degraba decat prin volumul creatiei sau prin detaliile din dantela. La mare rang sunt fronseuri orizontale ce evidentiaza bustul, prin plieri pe diagonala, intercalate si drapaje. De aceasta data predomina silueta in forma de I sau A si linia de sirena. La capitolul detalii, acestea se remarca prin discretie; ici colo apar brose, curele, aplicatii lucrate manual etc. 
3.       Dreams: se bazeaza pe efectelor obtinute din plisarea, aplicarea de volane pe diagonal si alternarea texturilor pe lungimea rochiei. Colectia readuce in prim plan decolteul in forma de inima care flateaza bustul. 
4.      Ballgown: mai exact, genul de rochie la care visa fiecare dintre noi in copilarie. Este o colectie de rochii menite pentru saloane imense si nunti cu fast, ce amintesc de traditia balurilor. Pentru rochiile ce au un aer vintage, se recurge la metraje uluitoare de materiale, la volume coplesitoare create de linia princess, la imbinari de texturi si aplicatii din dantela si fronseuri.
5.       Costura: stilul urmareste accentuarea siluetei. Rochiile sunt sofisticate, dar fara a recurge la volume.
Aceste stiluri fac parte din colectia « La Sposa » a casei de moda Bien Savvy. Colectia isi propun sa contribuie la diminuarea stresului miresei, iar pentru asta s-a recurs la buzunare oblice, ascunse sub faldurile sau liniile minimaliste ale rochiilor. Materialele preferate sunt: tulle fin, satin morbido, chiffon de Sofia, tafta de Torino, Paris Garza, oganza latina si de Siena, satin royal, satin de Geneva si dantela. 

Imagini cu modelele de rochii pot fi vazute pe pagina noastra de facebook
        

                                                                   










                    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu