marți, 19 iulie 2011

Furtul miresei

                

           Furtul miresei este un punct delicat al nuntii... Spun asta pentru ca odata plecata mireasa de la petrecere, de cele mai multe ori nunta nu mai e aceeasi ( asta depinde foarte mult si de formatie) Un alt minus in traditia furtului miresei este pierderea atmosferei de catre echipa foto video. Daca nu aveti un pachet care sa includa 2 camere prezente la eveniment , iar echipa foto video este cu mireasa furata, se va pierde din atmosfera de la petrecere in pofida catorva minute filmate la furatul miresei, asa ca incercati ca mireasa sa nu lipseasca mai mult de 1 ora cu tot cu timpul pierdut pe drum de la nunta.
           Ca locatii unde se fura mireasa ar fi cluburile ( intrebati echipa foto video daca cunosc vreun club unde se primesc mirese, deoarece in multe cluburi miresele au acces, insa nu pot fi filmate cu lampa, iar asta inseamna timp pierdut fara rost deoarece camera video fara lumina e ca si inexistenta.), apoi puteti fura mireasa si sa faceti schimb de mirese cu o alta nunta, sau poate fi furata mireasa si adusa in locul sau un barbat imbracat in rochie de mireasa. Distractia va fi pe masura asteptarilor.
Negocierea este de preferat sa se faca la fata locului fata in fata in prezenta camerei video- nu de alta dar peste ani vei zambi de momentele comice ce apar in timpul negociatului.
Apoi idei pentru cerinte din partea hotilor de mirese:
  • Declaratie de dragoste in genunchi;
  • Streptease;
  • Baut tarie din papucul miresei. 
    Idei de pacalire a hotilor la furatul miresei:
  • in cazul in care hotii au cerut sticle de sampanie / tarie puteti aduce sticle goale, deoarece cerinta a cuprins sticle si nu continutul sticlei.
  • in cazul in care se precizeaza sticle cu sampanie/ tarie puteti aduce mostre care se gasesc de cumparat la magazin :D
  • sa nu uitati sa cereti ca hotii sa danseze cu mireasa in brate, insa sa tineti cont ca nu e tocmai placut sa fie foarte mult mireasa invartita asa ca opriti muzica cand simtiti ca e de ajuns.
Nunta bine organizata va doresc :D

miercuri, 6 iulie 2011

Cu ce dans deschid nunta ?

Este o intrebare des intalnita in randul viitorilor insuratei. Cele mai multe petreceri au in deschidere un vals, insa sunt intalnite si colaje de piese.
Cel mai des intalnit vals este Valse d'amour

Dupa parerea mea este si cel mai frumos vals pentru deschiderea petrecerii, insa puteti folosi o melodie romantica ce are o semnificatie aparte pentru voi, in cazul in care e mai dificil cu dansul valsului. Mai sunt intalnite melodii in deschiderea dansului si Zece - Florin chilian, Ce seara minunata - Fuego.
Ca si colaje sunt o multime pe internet, un exwmplu ar fi :

Spor la dans si nunta frumoasa va doresc.